°C 22

Male Goričane obradovali pokloni iz Centra za socijalnu skrb

05.12.2018.

Redakcija

Omiljeni dječji svetac sutra ima svoj dan, a upravo povodom Nikolinja, jutros su u Centru za socijalnu skrb roditelji preuzeli poklon pakete za djecu.

Prigodni paketi osigurani su za djecu iz socijalno ugroženih obitelji s područja Grada Velike Gorice, točnije za njih 63.

-Centar za socijalnu skrb tradicionalno obilježava svetog Nikolu i Božić kada pripremamo poklon pakete za djecu i odrasle korisnike zahvaljujući sredstvima koje je osigurao Grad Velika Gorica. Za svetog Nikolu pripremljeni su pokloni za 63 djece iz 23 obitelji, za Božić ćemo ih podijeliti 64 za djecu i još 189 za odrasle korisnike. Riječ je o osobama koje su korisnici zajamčene minimalne naknade, odnosno djeca iz socijalno ugroženih obitelji, a u paketima su prehrambeni artikli i higijenske potrepštine te slatkiši za djecu-rekla nam je ravnateljica Centra za socijalnu skrb Vesna Grospić.

Podjela božićnih paketa za djecu bit će 19. prosinca, a za odrasle korisnike 20. prosinca.

-Zadovoljni smo paketima i raduje nas ova pomoć-rekla nam je jedna od korisnica Centra koja je jutros stigla po paket za svoje najmlađe. Slatkiši su obradovali i djecu koja su nerijetko pratila roditelje dolazeći po pakete koji će barem nakratko olakšati tešku svakodnevicu u ove predbožićne dane.

Galerija slika

Male Goričane obradovali pokloni iz Centra za socijalnu skrb Male Goričane obradovali pokloni iz Centra za socijalnu skrb Male Goričane obradovali pokloni iz Centra za socijalnu skrb