°C 26

Lidl u Velikoj Gorici na novoj adresi

19.06.2017.

Igor

Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže te je danas u Velikoj Gorici otvorio svoju drugu trgovinu.

Dok je prva Lidlova trgovina u našem gradu trenutno zatvorena zbog preuređenja, Velikogoričanima je od danas na raspolaganju nova trgovina tog trgovačkog lanca. Svečano su je danas otvorili voditeljica trgovine Ljiljana Sever, uz pomoć gradonačelnika Velike Gorice Dražena Barišića, a poznati hrvatski komičar Goran Vugrinec Goc vodio je svečano otvorenje. Tamburaši gimnazije Velika Gorica zabavili su prisutne svojim glazbenim programom, a kupci i posjetitelji imali su priliku uživati u finim krafnama, slatkišima, kavi i balonima.

Prodajni prostor trgovine u Velikoj Gorici iznosi 1271 m2, a nalazi se u sklopu shopping centra. Trgovina kupcima omogućava još ugodniju kupovinu, a karakterizira je više prirodnog svjetla te veća pekara.

-Lidl će u novoj trgovini, baš kao i u svima ostalima, svojim kupcima nuditi asortiman najkvalitetnijih i najsvježijih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete - poručili su iz Lidla.

Velikogoričani su tako dobili još jednu modernu trgovinu za kupovinu, poznatu po najboljem omjeru cijene i kvalitete svih svojih proizvoda.