°C 4

Laburisti darivali ruže povodom Dana žena

08.03.2018.

Ivana Crnković

Međunarodni dan žena svake godine obilježava se 8. ožujka i tom se prilikom slave ekonomska, politička i društvena postignuća pripadnica ljepšeg spola. Svim Vrbovčankama Dan žena čestitali su i pripadnici vrbovečkog ogranka Hrvatskih laburista.

-Laburisti svake godine tradicionalne se posvećuju malo više ženama, na taj dan posebno iako to ističemo cijele godine-rekao nam je Stjepan Fotović gradski vijećnik iz redova Laburista koji je jučer na Gradskom vijeću iznenadio sve vijećnice i pripadnice nježnijeg spola znakom pažnje u obliku ruže.

I tijekom današnjeg jutra vrbovečki Laburisti obilježili su Dan žena i Vrbovčankama u centru grada darivali ruže i čestitali njihov dan.

-Međunarodni Dan žena simbol je borbe za ravnopravnost koja još uvijek traje. Žene neprestano prihvaćaju nove izazove koji se stavljaju pred njih i bore se za svoj položaj u društvu. Stoga su Vrbovečki Laburisti svojim sugrađankama darivali mali znak pažnje...ružu-poručili su putem službene Facebook stranice.

 

(foto: facebook,ZGprsten)

Galerija slika

Laburisti darivali ruže povodom Dana žena Laburisti darivali ruže povodom Dana žena Laburisti darivali ruže povodom Dana žena Laburisti darivali ruže povodom Dana žena Laburisti darivali ruže povodom Dana žena