°C 11

Kutak za zapošljavanje u zgradi stare škole u Dubravici

26.06.2019.

Romana Šimek

U sklopu projekta JobCollege SAVA koji provodi udruga Eduka s partnerima opremljen je Kutak za zapošljavanje. U Kutku se nalaze računalo i pisač koje mogu koristiti nezaposlene osobe s područja Općine Dubravica za traženje novih radnih mjesta, pisanje životopisa i molbi za zaposlenje i printanje istih. 

Kutak za zapošljavanje nalazi se u ZGRADI STARE ŠKOLE, Pavla Štoosa 38, Dubravica, a nezaposlene osobe mogu doći i upotrebljavati opremu:

PONEDJELJAK: od 08:00-14:00 sati

ČETVRTAK: od 08:00-14:00 sati

Ključeve za otvaranje zgrade stare škole, Pavla Štoosa 38, Dubravica možete zatražiti u Općini Dubravica.

-Projekt traje do siječnja 2020. godine. Nadamo se da će ova inicijativa pomoći nezaposlenima s našega područja da brže i lakše dođu do novoga zaposlenja- kažu iz općine.

JobCollege Sava projekt je udruge Eduka – centra lokalnog razvoja u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada, LAG-om Sava, udrugom Odraz, te gradovima Jastrebarsko i Zaprešić. Projekt se provodi na području LAG-a Sava koje osim gradova Jastrebarsko i Zaprešić uključuje i gradove Samobor i Sveta Nedelja te općine Brdovec, Dubravica, Klinča Sela, Luka, Marija Gorica, Pušća, Stupnik.

Ukupna vrijednost projekta je 1.025.125,72HRK od čega je 999.451,73HRK sufinancirano sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Više o projektu možete pronaći na internetskoj stranici udruge Eduka (www.eduka.hr).

foto: Google maps