°C 1

Križ: Raspisana nagrada za prijavu vandala koji je uništio nove lampe u Školskoj ulici

12.03.2019.

Petar Brnada

Općina Križ podnijela je prijavu protiv nepoznatog počinitelja koji je u noćnim satima tijekom proteklog vikenda uništio tri nove lampe na stupovima javne rasvjete u Školskoj ulici u Križu, a povodom tog nemilog događaja sad je raspisana i novčana nagrada za onoga tko prijavi počinitelja.

-Svakodnevno smo svjedoci i žrtve vandalizma. Ovo nije prvi puta da se u Općini Križ uništava javna imovina svih stanovnika Općine Križ te je ovakav čin vandalizma za svaku osudu- poručio je načelnik Općine Križ, Marko Magdić.

Tako načelnik Magdić moli sve koji imaju bilo kakvih saznanja o počinitelju, da o tome svakako obavijeste Policijsku postaju Ivanić-Grad. Također, po prijavi i utvrđivanju počinitelja od strane Policijske postaje Ivanić-Grad, Općinski načelnik Općine Križ, onome tko policiji prijavi počinitelja, uz uvjet da policija utvrdi identitet počinitelja, nudi novčanu nagradu u iznosu od 1.000,00 kn, priopćili su iz Općine.

Foto: Općina Križ

 

Galerija slika

Križ: Raspisana nagrada za prijavu vandala koji je uništio nove lampe u Školskoj ulici Križ: Raspisana nagrada za prijavu vandala koji je uništio nove lampe u Školskoj ulici Križ: Raspisana nagrada za prijavu vandala koji je uništio nove lampe u Školskoj ulici Križ: Raspisana nagrada za prijavu vandala koji je uništio nove lampe u Školskoj ulici Križ: Raspisana nagrada za prijavu vandala koji je uništio nove lampe u Školskoj ulici