°C 22

Kravarsko: Sletjela s ceste s 1,66 promila

19.11.2018.

Redakcija

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 18. studenog, u 0:40 s ceste je pod utjecajem alkohola sletjela 34-godišnja vozačica u Kravarskom. 

Nesreća se dogodila u Velikogoričkoj ulici kod kućnog broja 68, a ispostavilo se da je 34-godišnjakinja u trenutku upravljanja vozilom imala 1,66 promila alkohola u krvi. U nesreći je, srećom, zadobila tek lake tjelesne ozljede.

Jedina je to žena uhvaćena s promilima za volanom tijekom provođenja pojačane akcije nadzora vozača od strane goričke policije. Ukupno je petero vozača vozilo pod utjecajem alkohola, a neslavni vikend-rekorder bio 42- godišnji vozač teretnog automobila koji je na križanju Miošićeve i Vukomeričke uhvaćen s više od 2 promila.

-Vozač je uhvaćen s koncentracijom od 2,09 promila i to 16. studenog u 19,43 sati. Smješten je u posebnu prostoriju Policijske postaje Velika Gorica do otrežnjenja i protiv istog podnesen je Prekršajni nalog-izvijestila je gorička policija.

U akciji je evidentirano i 20 prekršaja nepropisne brzine, dva prekršaja upravljanja neregistriranim vozilom i 12 ostalih prekršaja iz domene prometa.

Za napomenuti je da su se u vrijeme provođena akcije dogodile četiri prometne nesreće, od toga su tri bile samo s materijalnom štetom.