°C 3

Još će se pričekati! Odgođeno otvorenje Outlet-a u Rugvici

06.06.2018.

Vana Pocrnjić

Designer Outlet Croatia koji je smješten nasuprot robne kuće IKEA u Rugvici, a čije otvorenje je najavljeno za ovaj četvrtak, 7. lipnja odgođeno je za novi datum 21. lipnja u 17 sati.

Kako doznajemo, razlog zbog kojeg je otvaranje odgođeno su završni radovi koji zahtijevaju više vremena kako bi se novi vrhunski outlet dovršio u skladu s profesionalnim standardima. Sigurnost i dobrobit kupca su uvijek na prvom mjestu, ističu investitori koji su također svjesni kako su očekivanja od novog outleta, koji će ponuditi više od stotinu modnih i lifestyle brendova, visoka.

-Ovu smo odluku donijeli nastavno na naše obećanje građanima Hrvatske, kao i budućim kupcima, kako bismo im omogućili uistinu jedinstveno iskustvo kupovine u novom outletu. Kako bismo u potpunosti mogli ispuniti ovo obećanje i opravdati sva očekivanja, moramo odgoditi otvorenje za 21. lipanj i osigurati da outlet bude u potpunosti spreman za prve posjetitelje - rekao je za poslovni.hr Branko Mihajlov, direktor Designer Outlet Croatia.

Designer Outlet Croatia, čije je otvorenje najprije najavljeno za ovaj četvrtak, zajednički je pothvat tvrtke IKEA Centres i Mutschler Outlet Holding AG, a njime će upravljati jedan od najvećih europskih upravitelja outleta, ROS Retail Outlet Shopping.