°C 19

Jesus Romero sretni je tromilijunti putnik u Zračnoj luci

15.11.2018.

Redakcija

Zračna luka Franjo Tuđman i dalje bilježi rekorde u prometu putnika. Prošle je, 2017. godine, po prvi put u povijesti zagrebačke zračne luke zabilježen tromilijunti putnik. Ove je godine taj broj dosegnut 34 dana ranije nego lani i to danas 15. studenog.

Sretni, tromilijunti putnik Zračne luke Franjo Tuđman u 2018. godini registriran je na letu Croatia Airlinesa OU470 Zagreb – Pariz. Tromilijunti putnik Zračne luke Franjo Tuđman u 2018. godini je Jesus Romero iz Seville.

-Jako sam iznenađen i sretan, te zahvaljujem na nagradi. Drugi put sam u Zagrebu, Zagreb je prekrasan grad, a sijedeći put ću dovesti i svoju suprugu i to u lipnju iduće godine- izjavio je sretni tromilijunti putnik.Na šalteru za registraciju putnika organizirana je prigodna svečanost uz prisustvo medija, te predstavnika zračne luke i Croatia Airlinesa. Odabrani putnik bio je iznenađen objavom i čestitkama predstavnika zračne luke i Croatia Airlinesa.

Laurent Tiaffay, Direktor komercijalnih poslova i marketinga Međunarodne zračne luke Zagreb d.d. čestitao je sretnom putniku na izboru i uručio prigodni poklon bon vrijednosti 200 eura iskoristiv u Aelia Duty Free Shopu u Zračnoj luci Franjo Tuđman.

-Čestitam našem tromilijuntom putniku i zahvaljujem svim putnicima koji su koristili usluge Zračne luke Franjo Tuđman i u ovoj godini, u kojoj smo nastavili s rastom prometnih rezultata u svim segmentima: prometa putnika, broja zrakoplovnih prijevoznika i novih destinacija. Značajan doprinos rastu prometa doprinijela je i Croatia Airlines, širenjem mreža destinacija iz Zagreba-izjavio je Laurent Tiaffay.Darivanju se priključila i Croatia Airlines s dvije povratne zrakoplovne karte za jednu europsku destinaciju po izboru putnika.

Međunarodna zračna luka Zagreb već 19 mjeseci zaredom bilježi pozitivne stope rasta prometa, a do kraja godine očekuje kumulativan rast od 8%, odnosno cca 3,35 milijuna putnika.