°C 7

Ivanić Grad: U prometnoj poginuo mladić

11.09.2017.

majai

U prometnoj nesreći koja se u subotu oko 18 sati dogodila u Ivanić Gradu, poginuo je 24-godišnji mladić, vozač motocikla. Njegov 25-godišnji suputnik teško je ozlijeđen.

Dvojica mladića prometovala su Vulinčevom ulicom u smjeru sjevera te naletjela na osobni automobil koji im je oduzeo prednost prolaska.

- 37-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Citroen C5 zagrebačkih registracijskih oznaka Kolodvorskom ulicom u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Vulinčevom ulicom nije se zaustavio na prometni znak „obavezno zaustavljanje-stop“ već se nastavio kretati skrećući ulijevo, a da prethodno nije propustio sva vozila koja se kreću kolnikom ceste s prednošću prolaska. Tada je na vozilo naletio motocikl bez registracijskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak, a koji se kretao Vulinčevom ulicom u smjeru sjevera- izvijestili su iz PU zagrebačke.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 24-godišnjak, a teško je ozlijeđen 25-godišnji putnik s motocikla kojemu je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava.
Od 18.20 do 23.05 sati promet je bio obustavljen na raskrižju Kolodvorske i Vulinčeve ulice te se odvijao obilazno.