°C 14

Ivakop uvodi uslugu e-Računa

13.07.2017.

Igor

Kako bi svojim korisnicima olakšali primanje računa za odvoz otpada od srpnja Ivakop kreće s implementacijom usluge e-Račun. Uvođenjem ove usluge korisnicima se želi omogućiti primanje računa u digitalnom obliku na adresu elektroničke pošte. 

Na ovaj način Ivakop želi smanjiti troškove tiskanja i distribucije računa, povećati sigurnost svojih korisnika te pozitivno utjecati na okoliš. E-Račun istovjetan je papirnatom računu i sadrži sve potrebne elemente koje račun mora sadržavati sukladno svim relevantnim zakonskim propisima Republike Hrvatske. Prednost im je što im je teže neovlašteno pristupiti.

Uslugu e-Račun možete aktivirati popunjavanjem obrasca nakon čega će vam na e-mail adresu stići poveznica na koju će te morati kliknuti kako bi usluga postala aktivna.

-Ovim sustavom nastavljamo razvoj poslovanja temeljen na elektroničkoj dokumentaciji. Cilj takvog sustava je provoditi sve procese u elektroničkom obliku kako bi se modernizirali i ubrzali poslovni procesi te aktivno sudjelovalo u očuvanju šuma i okoliša- poručuju iz Ivakopa.