°C 14

Hoće li most u Vukšin Šipku napokon doći na red?

12.09.2018.

Redakcija

Mještani naselja Vukšin Šipak već dugi niz godina strahuju prelazeći opasan derutni most prema poljima. Na prošlotjednoj sjednici Gradskog vijeća na taj je problem podsjetio i vijećnik Nedjeljko Bujan (SDP).

-Ostaje jedan nerješiv problem, a to je most koji je u totalno lošem stanju i mislim da nam ne trebalo problema kakvih smo imali u Gucima da je čovjek poginuo na takvom jednom mostu. To bi bilo pitanje za gradonačelnika, ima li u nekoj kraćoj budućnosti plan za rješavanje tog problema? – pitao je vijećnik Bujan.Gradonačelnik je odgovorio kako se trenutno intenzivno radi na pripremi Prijedloga izmjena i dopuna proračuna za ovu godinu te se sanacija tog mosta pokušava u njega uvrstiti. Da tako i bude, bila bi to izvrsna vijest za tamošnje stanovništvo.

-Neću prejudicirati, ali želim učiniti sve da ove godine taj most saniramo jer zaista je opasan – kazao je gradonačelnik dodavši kako na području Jastrebarskog ima još mostova koje treba sanirati.

(foto: arhiva ZGprsten)

 

Galerija slika

Hoće li most u Vukšin Šipku napokon doći na red? Hoće li most u Vukšin Šipku napokon doći na red? Hoće li most u Vukšin Šipku napokon doći na red? Hoće li most u Vukšin Šipku napokon doći na red? Hoće li most u Vukšin Šipku napokon doći na red?