°C 17

Gradi se novi prodajni centar

23.02.2017.

ivana

Na istočnom ulazu u Velikoj Gorici uskoro će osvanuti novi moderni prodajni centar u kojem će se nalaziti trgovina građevinskim materijalom i potrepštinama za dom i vrt, Lidl kafić te još dva lokala.

Na ovaj poduzetnički pothvat odlučila se tvrtka Era commerce, a vrijednost investicije seže do 60 milijuna kuna.

Radovi na površini od 8.000 kvadrata započeli su još u prosincu, a kako sve ide po predviđenom planu obrisi na gradilištu mijenjaju se iz dana u dan. Osvanut će tu Era commerce centar, peta trgovina u privatnom vlasništvu obitelji Bebić iz Makarske, a prva takva u kontinentalnoj Hrvatskoj.

-Gradnja ide prema planu, radimo armiranu betonsku montažnu konstrukciju trenutno, sljedeći mjesec očekujemo da će se krenuti s unutrašnjim uređenjem i polovicom svibnja će biti useljenje. Postojeća konstrukcija koja je tu  se proširuje, dograđuje i radi se prenamjena prostora jer će tu biti trgovina građevinskim materijalom Era commerce i vjerojatno ugostiteljski objekt, a otvorenje će bit najvjerojatnije u svibnju ili lipnju što zavisi o investitoru. U drugom dijelu koji montiramo bit će trgovina Lidl i još dva lokala-rekao nam je Tomislav Bifel, voditelj gradilišta.

Uz nove objekte uređuje se i parkiralište na kojem će biti oko 120 parkirnih mjesta. Broj radnika na gradilištu povećava se po potrebi radova koji se izvode.

-Kako se radi na građevinskim radovima u svemu sudjeluje oko 60 do 70 radnika što se mijenja po potrebi, a kasnije nam dolaze razni završni obrtnički radovi-dodao je inženjer Bifel, a najbolja vijest je što se ovim projektom otvaraju i nova radna mjesta za Velikogoričane.

Galerija slika

Gradi se novi prodajni centar Gradi se novi prodajni centar Gradi se novi prodajni centar Gradi se novi prodajni centar Gradi se novi prodajni centar Gradi se novi prodajni centar Gradi se novi prodajni centar Gradi se novi prodajni centar Gradi se novi prodajni centar