°C 17

Gradi se novi most u Grdanjcima

08.06.2017.

majai

Radovi na izgradnji kružnog toka u Ulici Matice iseljenika, na ulasku u Bobovicu napreduju prema planu, a njihov završetak očekuje se kroz mjesec dana. Iz Gradske uprave izvijestili su i o drugim radovima među kojima je i sanacija prometnice u Grdanjcima.

-Što se tiče kružnog toka na križanju Hebrangove, Ulice Matice iseljenika i takozvane „Betonke“, Grad Samobor izradio je prometnu dokumentaciju koja je predana Hrvatskim cestama, budući da je cesta u međuvremenu postala državna. Izgradnja kružnog toka planirana je u sklopu radova na rekonstrukciji takozvane „Betonke“ koju će izvoditi Hrvatske ceste – kažu u Gradskoj upravi Grada Samobora.

Radi se i na izgradnji produžetka Ulice Grigora Viteza u Bregani, kako bi se omogućila veća sigurnost djece u prometu, a zbog neposredne blizine škole.

Započeli su radovi na sanaciji klizišta u Rudama, u naselju Šicli II, gdje postava betonskih elemenata započinje sljedeći tjedan.

Novi most uskoro će biti izgrađen u Grdanjcima, na prometnici prema Noršić Selu, čime će se sanirati oštećenja uzrokovana vremenskim nepogodama.