°C 18

Dubrava: Glavna prometnica dobiva novi izgled

05.09.2017.

Igor

Žila kucavica prometne povezanosti Dubrave u narednim će danima poprimiti novi izgled. Nakon završetka radova na nogostupu i odvodnji u Zagrebačkoj ulici jučer su započeli radovi na asfaltiranje kompletne dionice u dužini od 750 metara. 

Višetjedni razgovori s predstavnicima tvrtke Hrvatske ceste d.o.o. urodili su plodom te je dogovoreno kompletno asfaltiranje cijelog profila ceste te proširivanje ceste na šest metara.

-To je najfrekventnija cesta koja i zaslužuje tako primjeren izgled budući da je to ulaz u samo mjesto. No, osim ljepšeg izgleda, ova će prometnica postati i sigurnija- kaže načelnik Tomislav Okroša.

Asfaltiranju prometnica na području Općine Dubrava tu nije kraj budući da su nedavno završeni radovi na asfaltiranju ulice u dužini od 500 metara u naselju Kunđevac.

Galerija slika

Dubrava: Glavna prometnica dobiva novi izgled Dubrava: Glavna prometnica dobiva novi izgled Dubrava: Glavna prometnica dobiva novi izgled Dubrava: Glavna prometnica dobiva novi izgled Dubrava: Glavna prometnica dobiva novi izgled Dubrava: Glavna prometnica dobiva novi izgled Dubrava: Glavna prometnica dobiva novi izgled Dubrava: Glavna prometnica dobiva novi izgled