°C 23

Dovršeno asfaltiranje u naselju Lukarišće, uređene staze na Novom groblju

12.04.2019.

Romana Šimek

Dovršeno je asfaltiranje Ulice Šašec u naselju Lukarišće. Nakon što je prethodno u ovoj makadamskoj ulici izgrađena komunalna infrastruktura, ulica je niveliranja i asfaltirana, te se uređene bankine. Radi se o ukupno 450 metara, uz uređenje mosta od Hrvatskih voda. Radove je izvela prema Programu gradnje komunalne infrastrukture tvrtka Swietlesky.

Također dovršeni su i radovi na izgradnji dviju novih staza na Novom groblju, uz rekonstrukciju jedne postojeće, od Križa do sjeverne strane. Prilikom izgradnje ugrađen je geotekstil radi što kvalitetnije izvedbe, pojašnjeno je, a izvođač radova tvrtka Swietelsky ovih dana je asfaltirala staze, ukupno 500 metara. Potrebno je još urediti bankine te posaditi travu što će učiniti ekipe DKPC-a.

Ukupna vrijednost radova iznosi 100.000 kuna, a radovi se izvode prema Programu gradnje komunalne infrastrukture.

foto: Grad Dugo Selo

Galerija slika

Dovršeno asfaltiranje u naselju Lukarišće, uređene staze na Novom groblju Dovršeno asfaltiranje u naselju Lukarišće, uređene staze na Novom groblju Dovršeno asfaltiranje u naselju Lukarišće, uređene staze na Novom groblju Dovršeno asfaltiranje u naselju Lukarišće, uređene staze na Novom groblju Dovršeno asfaltiranje u naselju Lukarišće, uređene staze na Novom groblju Dovršeno asfaltiranje u naselju Lukarišće, uređene staze na Novom groblju Dovršeno asfaltiranje u naselju Lukarišće, uređene staze na Novom groblju Dovršeno asfaltiranje u naselju Lukarišće, uređene staze na Novom groblju Dovršeno asfaltiranje u naselju Lukarišće, uređene staze na Novom groblju