°C 4

Dan žena: Policija vozačicama darovala ruže

08.03.2018.

Maja Ivčić

Na jaskanskim prometnicama i danas je stražarila policija, ali ovog puta zaustavljajući samo pripadnice ljepšeg spola. No povod za zaustavljanje vozačica nije bila kontrola već čestitka za Dan žena!

Službenici Policijske postaje Jastrebarsko obradovali su danas vozačice zaustavivši ih na dvije lokacije u Jastrebarskom i u Klinča Selima te su im tom prilikom, umjesto da ih zatraže dokumente, darovali ruže.

 

Ova lijepa gesta povodom Međunarodnog dana žena potekla je od načelnika PP Jastrebarsko Miroslava Patekara koji je, budući da je na godišnjem odmoru, službenicima postaje naložio da danas posebno nagrade savjesne vozačice. Ruže je dijelio i pomoćnik načelnika Matej Šućur.

-Ovo je jedna lijepa gesta kojom smo čestitali Dan žena, ali također ovime želimo nagraditi savjesne vozačice kako bismo ih istaknuli kao primjer poštivanja prometnih propisa. Iznađeni smo i zadovoljni kako su vozačice reagirale, bilo im je drago i dojmovi su jako pozitivni – rekao nam je g. Šućur.

Vozačice su najprije oprezno zaustavile automobil, a potom su im ruža i čestitka policijskih službenika izmamile na lica osmjeh iznenađenja. Ljepšu čestitku za njihov dan zasigurno nisu očekivale.

Iz PU zagrebačke doznajemo kako su osim u Jastrebarskom ruže savjesnim vozačicama danas dijelili i policijski službenici PP Samobor, u suradnji sa zaposlenicima autoškola iz Samobora i Svete Nedelje.

Galerija slika

Dan žena: Policija vozačicama darovala ruže Dan žena: Policija vozačicama darovala ruže Dan žena: Policija vozačicama darovala ruže Dan žena: Policija vozačicama darovala ruže Dan žena: Policija vozačicama darovala ruže Dan žena: Policija vozačicama darovala ruže