°C 11

Župa Stupnik-Lučko organizira Advent na župnom dvoru

20.12.2017.

majai

U organizaciji župljana Župe sv. Ivana Nepomuka, Stupnik - Lučko, ovog vikenda, 23. i 24. prosinca, održat će se Advent na župnom dvoru. Manifestacija počinje u 18 sati, a organizatori vas pozivaju da se pridružite.

Advent na župnom dvoru, dvodnevni je događaj koji je namijenjen i na kojeg su pozvani svi župljani župe sv. Ivana Nepomuka, kao i ostali dobronamjerni posjetitelji. Svrha manifestacije je doček svetkovine Božića, u duhu vjere i zajedništva svih župljana i sumještana. Bit će to, kako ističu organizatori, divna je prilika i poticaj na druženje, produbljivanje zajedništva i međusobno zbližavanje.

-Advent nema službeni program i kao takav je prvijenac, a s iskrenom nadom svih organizatora u poprimanje tradicionalnog karaktera. Početak najavljenog događanja je sveta misa u 18 sati u župnoj crkvi. Nakon mise, na prostoru župnog dvora koji će biti uređen za ovu prigodu, a na kojem će biti izložene jaslice i na kojem će se moći okrijepiti kuhanim vinom, domaćim slasticama i drugim ponudama započet će druženje na koje vas sve ovim putem pozivamo – ističu organizatori.

U vrijeme kada mnoge brige ostavljamo sa strane, i kada uživamo u zasluženim slobodnim trenutcima, iz župe Stupnik-Lučko pozivaju vas da svojim prisustvom uveličate Advent na župnom dvoru i da ovaj Božić dočekate zajedno.

 

Galerija slika

Župa Stupnik-Lučko organizira Advent na župnom dvoru