°C 7

"Život i smijeh": Festivalom do stipendija

02.05.2018.

Redakcija

Gradsko kazalište Jastrebarsko odigralo je u proteklih desetak dana dvije izvedbe predstave „Kako se riješiti gore polovice“ za učenike Srednje škole Jastrebarsko. Pred svojim vršnjacima, mladi su jaskanski glumci nastupili dva četvrtka za redom.

Rezultat je to dugogodišnje uspješne i plodne suradnje Gradskog kazališta Jastrebarsko i jaskanske srednje škole, koja će se zasigurno nastaviti i u budućnosti. A, upravo je usredotočenost na jaskanske srednjoškolce i to one najpotrebitije od izuzetne važnosti za Gradsko kazalište Jastrebarsko, što dokazuje i humanitarni cilj i ovogodišnjeg festivala „Život i smijeh“.

 

Tijekom festivala, od 19. do 27. svibnja bit će održan bogat, raznovrstan program, a tom prilikom bit će prikupljana financijska sredstva za stipendiranje učenika. 

Stipendiranjem mladih Jaskanaca, Gradsko kazalište Jastrebarsko potvrđuje kako i u godini u kojoj slavi 50.-tu obljetnicu svog postojanja, nije okrenuto samo prema slavnoj prošlosti, nego intenzivno doprinosi i budućnosti ovog grada, ulažući u ono najvrjednije što svaki grad ima, a to su stanovnici.

(Foto: Gradsko kazalište Jastrebarsko)

Galerija slika

"Život i smijeh": Festivalom do stipendija "Život i smijeh": Festivalom do stipendija "Život i smijeh": Festivalom do stipendija "Život i smijeh": Festivalom do stipendija "Život i smijeh": Festivalom do stipendija "Život i smijeh": Festivalom do stipendija "Život i smijeh": Festivalom do stipendija