°C 18

Velika Gorica: Humanitarka za đake prvake se nastavlja

18.08.2017.

Igor

Humanitarna akcija "Prvaci" u organizaciji Knjigovodstva Legalis nastavlja se i ove godine. Organizatori akcije već su naručili školske torbe i opremu za prvašiće kojima su najpotrebniji te mole građane da još jednom pokažu svoje veliko srce.

Riječ je o humanitarnoj akciji koju svake godine uoči početka škole provodi Legalis grupa, a kroz koju je i ove godine u planu opremanje školskim torbama i priborom 50 prvašića slabijeg imovinskog stanja. Paketi s priborom će prigodno biti podijeljeni 25. kolovoza, a sadrže anatomsku školsku torbu, popunjenu pernicu, vodene bojice, flomastere, pastele i 10 bilježnica po izrazito povoljnoj cijeni od 250 kuna koju je ponudilo vodstvo poduzeća Fokus.

Organizatori mole sve građane dobre volje da se uključe u ovu humanitarnu akciju i doniraju sredstva za školski pribor u okviru svojih mogućnosti kako bi pomogli u opremanju što više đaka prvaka. Poseban humanitarni uplatni račun Knjigovodstva Legalis na koji možete uplatiti donacije je HR0323600001501571471 uz opis plaćanja "Za humanitarku Prvaci".

-Ovo nam je četvrta generacija "Legalis Prvaka" i njome dolazimo do brojke od 175 školaraca prvašića koji su se na svoj prvi dan u školskim klupama pojavili s novim torbama i školskom opremom. Sve su to djeca iz obitelji skromnih primanja i slabijeg imovinskog stanja te vidjeti njihovu radost kada preuzmu svoju torbu potvrđuje nam da radimo pravu stvar- rekla nam je Dalija Zubek koja vodi ovu vrijednu humanitarnu akciju.