°C 26

Vatrogasna djeca i mladež okupirali Mraclin

19.06.2017.

Igor

Gradsko vatrogasno natjecanje za djecu i mladež okupilo je u subotu gotovo pedeset ekipa u Mraclinu gdje se paralelno održavao i 4. Memorijal "Tomislav Hrkovec". Najviše ekipa natjecalo se u kategoriji muške djece, njih 19, a najbolji su bili dečki iz DVD-a Novo Čiče I, drugo mjesto osvojio je DVD Ribnica, a treće Velika Buna.

U kategoriji ženske djece najbolje su bile cure iz DVD-a Ribnica, kao i njihovi kolege u kategoriji muške mladeži, dok su Mraclinke bile najbolje u kategoriji ženske mladeži.

-Bilo je odlično, više nego sjajno, očekivali smo ovakav rezultat. Treniramo dva-tri puta tjedno. Inače sam broj devet u štafeti i moj dio posla je spojiti dvije cijevi na razdjelnicu i završiti štafetu-rekao nam je Nikola Slivak iz DVD-a Ribnica nakon otrčane štafete u kategoriji muške mladeži. 

Već tada mladi Ribničani slavili su odličan rezultat i plasman na Županijsko vatrogasno natjecanje.

Uz prve tri ekipe u svakoj kategoriji na Županijsko ide još par ekipa, među njima i ženska mladež DVD-a Kuče koja je lani na državnom bila brončana, a kompletirani popis tko ide dalje bit će poznat ovih dana.

Inače na subotnjem gradskom natjecanju i memorijalu okupilo se 48 ekipa.