°C 32

U subotu pogledajte drugi dio "Lijepom našom" sniman u Samoboru

09.01.2019.

Ivana Ćurić

Nakon emitiranja prvog dijela emisije Lijepom našom iz Samobora, u subotu, 12. siječnja, na malim ekranima pogledajte i drugi dio emisije i to na 1. programu Hrvatske radiotelevizije s početkom u 17:40 sati.

Više od 1200 posjetitelja došlo je u srijedu, 5. prosinca, na javno snimanje popularne emisije Hrvatske radiotelevizije Lijepom našom, koje je održano u Sportskoj dvorani Samobor u Hebrangovoj ulici. Samoborci su do posljednjeg mjesta ispunili dvoranu kako bi uživali u bogatom programu, tijekom kojeg su se na pozornici izmjenjivali brojni izvođači, koje je najavljivao i kroz program vodio Branko Uvodić.

 

Podsjetimo Samoborci su do posljednjeg mjesta ispunili dvoranu na snimanju u prosincu.

Domaći KUD-ovi, orkestri, plesači i pjevači predstavili su svo bogatstvo kulturne baštine i običaja samoborskog kraja, a svima dobro poznata imena hrvatske glazbene scene dodatno su svojim izvedbama doprinijeli ugođaju, praćeni ne samo pljeskom, već i pjevačkom podrškom publike.

Nastupili su: FA „Mladost“, KUD „Oštrc“ iz Ruda, KUD „Petkov Breg“, KUD „Strmec“ iz Strmca, klapa „Barun“ iz Svete Nedelje, Singrlice, VA Samoborke, TD „Ferdo Livadić“, Đurđica Pleše Vujica i Franjo Sina Gluščić, Marija Husar Rimac i Tomislav Presečki, Ivan Zak, Od sumraka do zore, Savski valovi, Ana Rucner, Vid Balog, Siniša Leopold, Roko Vušković, Mirko Švenda Žiga, Ivica Pepelko, Barbara Suhodolčan, Rajko Suhodolčan i Adam Končić.

(Grad Samobor)