°C 11

Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici

05.06.2018.

Redakcija

Vikend iza nas obilježila su vatrogasna natjecanja, uz Dan otvorenih vrata JVP-Velika Gorica, fire combat i Gradsko natjecanje mladih vatrogasaca, održan je i Kup Kurilovca te memorijal "Ivan Veselić" na terenima ŠRC-a Udarnik.

Natjecanje u organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kurilovec okupilo je 40 vatrogasnih desetina u kategorijama pomlatka i mladeži. Djeca od 6 do 12 godina natjecala su se u vježbi s brentačama, a najbolji u rušenju mete bili su dečki iz DVD-a Mraclin te cure DVD-a Kuče (I. ekipa).

Među ekipama mladeži u kategoriji muških ekipa najbolji su bili Buševčani, a među djevojkama članice DVD-a Kuče. Ekipe mladeži imale su priliku sudjelovati i u silver natjecanju u kojima su izvlačili poziciju u vježbi. u tome su se najbolje snašle ponovno Kučanke, a među muškima DVD Ostrna.

Za prva tri mjesta u svakoj kategoriji uručeni su pehari i medalje, četvrtoplasiranima je uručena statua vatrogasca, a svi sudionici dobili su zahvalnice. Najbolji u kategoriji mladeži ponijeli su kući i prijelazni pehar.

 

REZULATI

KUP KURILOVCA

DJECA M
1. DVD Mraclin
2. DVD Velika Buna
3. DVD Ribnica

DJECA Ž
1. DVD Kuče 1
2. DVD Kuče 2
3. Ribnica

VI. Memorijal Ivan Veselić

MLADEŽ M

1. DVD Buševec
2. DVD Ostrna
3. DVD Ribnica

MLADEŽ Ž

1. DVD Kuče
2. DVD Ježevo
3. DVD Donje Mekušje


Silver cup1. DVD Kuče
2. DVD Donje Mekušje
3. DVD Ježevo


MM
1. DVD Ostrna
2. DVD Ribnica

 

Gradsko vatrogasno natjecanje za djecu i mladež održano je u domaćinstvu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Turopolje i organizaciji VZGVG. 

Na sportskim terenima Nogometnog kluba Turopolje nastupilo je ukupno 43 vatrogasnih desetina u četiri kategorije. Najveća konkurencija bila je u kategoriji muške djece gdje se natjecalo 19 ekipa. Zlatne medalje tu su požele mlade snage DVD-a Kurilovec, dok su u ženskoj kategoriji djece najbolje bile mlade Ribničanke. Uz njih na Županijsko vatrogasno natjecanje od pomlatka idu i ekipe DVD-a Velika Buna i Kuče (muške ekipe) te Novo Čiče i Mraclin (ženske ekipe).

U kategoriji muške mladeži u konkurenciji od devet ekipa prvo mjesto slavili su Buševčani, a u ženskoj kategoriji (pet ekipa) prva je bila Ribnica.


Djeca M
1. DVD Kurilovec
2. DVD Velika Buna
3. DVD Kuče 1

Djeca Ž

1. DVD Ribnica
2. DVD Novo Čiče
3. DVD Mraclin

Mladež M

1. DVD Buševec
2. DVD Velika Buna
3. DVD Ribnica

Mladež Ž

1. DVD Ribnica
2. DVD Novo Čiče
3. DVD Mraclin

 

(FOTO: Facebook)

Galerija slika

Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici Tri natjecanja okupila vatrogasce u Gorici