°C 15

Subotom u Ivanić: Zasvirajte bubnjeve ili provozajte Harley- Davidson

11.09.2018.

Redakcija

Ivaniću vas ove subote očekuje iznimno bogat zabavni, kulturni i gastro program tijekom kojega možete naučiti svirati bubnjeve, družiti se s članovima Harley-Davidson Pleter Chaptera ili jednostavno uživati u delicijama lokalnih OPG-ova.

Program započinje u 9 sati Sajmom OPG-a na malom trgu pored Centra za posjetitelje i tržnice, a u isto vrijeme kreće i prva radionica bubnjana na trgu pod nazivom PUTOVANJE S BUBNJEVIMA IVANIĆEM- „Drum ti dam“ koja će se održati na malom trgu. Druga radionica održat će se na skeli na rijeci Savi u 12:30 sati, a prijaviti se možete na info@tzig.hr

-Predznanje nije potrebno, svi su dobrodošli od 7 do 77- poručuju iz Turističke zajednice.

Od 10 do 12 sati možete sudjelovati u druženju članova HARLEY-DAVIDSON PLETER CHAPTER CROATIA- H.O.G. na malom trgu pored Centra za posjetitelje dok je nastup Ženskog vokalnog ansambla “Ive” na rasporedu u 10:30 sati.

Tamo ćete moći degustirati i bele kobase, bućnice i vina škrlet te posjetiti Centar za posjetitelje i suvenirnicu.

U 11 sati održat će se Proglas Povijesne postrojbe Ivanić-Grad, a očekuje vas i turistički obilazak grada uz kostimirane vodiče Gjuro i Betika Deželić od gradskog sata.

Odlazak na skelu na Savu u Dubrovčak Lijevi s vatrogasnim vozilima na rasporedu je u 12 sati, a organizatori poručuju da se u slučaju kiše radionice neće održati.

-Dođite vlakom uz 40% popusta na povratna putovanja u 1. i 2. razredu vlakova na udaljenostima većim od 25 kilometara iz svih krajeva Hrvatske. Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu Centra za posjetitelje u Ivanić-Gradu! Vozni red vlakova možete saznati na www.hzpp.hr- poručuju iz Turističke zajednice Ivanića.

Foto: Grad Ivanić-Grad