°C 11

Stand-up komičari SplickeScene nastupaju u Društvenom domu Strmec

26.11.2019.

Romana Šimek

Nakon brojnih rasprodanih nastupa u Splitu, Dalmaciji, Hrvatskoj i šire, najbolji splitski komičari prvi put dolaze u Svetu Nedelju. Ekipa iz kolektiva SplickaScena oduševljava publiku gdje god nastupaju, no stigao je trenutak da se i publici u Svetoj Nedelji pokažu u najboljem svjetlu. Josip Škiljo, Tomislav Primorac, Ante Travizi i Ivica Lazaneo će vam otkriti novu dimenziju splitskog humora koji je življi i žešći nego što možda slutite i pokazati zašto je SplickaScena hit u gradu pod Marjanom.

Za nadolazeće gostovanje u Svetoj Nedelji pripremili su presjek svog najboljeg materijala, a kako izgleda show kad se popnu na pozornicu možete pogledati na YouTube-u, jer su prije dva mjeseca objavili svoj prvi cjelovečernji comedy specijal „Stand-up po splicki“ kojeg je pogledalo preko 150 tisuća ljudi. Naravno, njihov subotnji show bit će drugačiji od onog koji možete pogledati online. S nestrpljenjem očekuju ovo gostovanje, jer im je uvijek želja nasmijati što veći broj ljudi, posebno u mjestima u koja prvi put idu. Bit će to prava terapija smijehom, za sve one koji su, nošeni svakodnevnim obvezama, zaboravili kada su posljednji put plakali od smijeha.

Stoga, ne propustite priliku pogledati ih u živo! Show „Dalmatinska stand-up comedy večer“ je na rasporedu u subotu 30. studenog s početkom u 20 sati u Društvenom domu Strmec. Ulaznice po cijeni od 40 kuna u pretprodaji su dostupne online preko sustava Entrio, a dostupne su i u fizičkoj prodaji u Svetoj Nedelji svakog dana u Caffe bar Timeline i Caffe bar Timeline2 te u Samoboru u Ghetaldus optici (adresa: Ferde Livadića 6, radno vrijeme: pon – pet 08-20h / sub 08-14h). Show nije primjeren za osobe mlađe od 16 godina.