°C 13

Šojka i Škanjac dolaze na vlast u Jaski

22.02.2017.

majai

Turistička zajednica grada Jastrebarskog i ove godine organizira Fašnik u Jaski. Zabavni program za djecu i odrasle održati će se ove nedjelje, 26. veljače na Strossmayerovom trgu.

Fašnička povorka krenut će u 14 sati od nekadašnjeg hotela Jaska pa sve do Strossmayerovog trga. U Fašničkoj povorci sudjelovati će i mali i veliki jaskanci.

Na Strossu će biti organiziran zabavni program za djecu u sklopu kojeg će najmlađe razveseliti svima rado viđeni gosti Elza, Ana i Princ. Program za odrasle voditi će poznati voditelj Davor Dretar Drele te uvijek prisutni Šojka i Škanjac koji će ujedno preuzeti ključeve Grada te započeti svoju fašničku vladavinu!

Ove godine fašničku povorku obogatiti će i razveseliti svojim maskama jaskanski osnovnoškolci! Najbolje maskirana skupina odraslih biti će nagrađena novčanom nagradom u iznosu od 10 000 kn, a za najbolje maskiranu osnovnoškolsku skupinu osigurana je vrlo primamljiva nagrada iznenađenja.Dosta je ozbiljnih tema, pripremite svoje najbolje maske, dođite na Stross i zabavite se uz šarenilo maski!

PROGRAM:
14:00 Fašnička povorka kreće od hotela do Strossmayerovog trga
14.30 Davor Dretar Drele pozdravlja sve okupljene te najavljuje program
14:40 Šojka i Škanjac - preuzimanje ključeva grada
14:55 Nastup Else, Ane i Princa
15:20 Predstavljanje OŠ i odraslih skupina na pozornici
16:10 Suđenje i spaljivanje Fašnika
16:35 Zabavna glazba na Štrosu
17:30 Proglašenje pobjednika