°C -2

Slavko Sobin i OtpisaNE gostuju u Ivaniću

09.01.2018.

ivana

Scena Gorica i Kazalište Moruzgva iz Zagreba u koprodukciji napravili su novu kazališnu predstavu pod nazivom "OtpisaNE" koju možete pogledati i u Ivanić-Gradu 31. siječnja. Osigurajte si mjesto publici na vrijeme!

Tekst za ovu predstavu je napisao Renato Baretić, redatelj je Nikola Zavišić, a u predstavi glume Ksenija Marinković, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički. Karte se prodaju po cijeni 35, 40 i 50 kn (35 kn za grupe veće od 10, umirovljenike, studente i učenike) u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić-Grad, Moslavačka 11 ili na broj telefona 01/2881 689 i 099 224 27 03.

Netipični migrant iz Sirije, bivši beogradski student, na svojem ilegalnom putu prema Njemačkoj i trima ženama koje najviše voli zapinje u Zagrebu, okružen trima ženama koje nikad prije nije sreo.

-Ovo je priča o Hassanu, Sirijcu migrantu, inače studentu medicine u Beogradu, koji je uslijed neočekivanih okolnosti uletio u životni prostor ksenofobne i razočarane Snježane, njezine poduzetne i pune razumijevanja za bližnje kćeri Hrvojke, te dokone zavodnice u pokušaju, susjede Milke. Njegov slučajni ulazak u njihove živote za sve njih znači trenutni emotivni potres, tijekom kojeg sve tri žene dožive značajne promjene pogleda na svijet. One pokušavaju, a vidjet ćemo hoće li u tome i uspjeti, kroz niz apsurdnih i komičnih situacija, pored neobičnog stranca koji je za njih praktično deus ex machina, pokazati i dokazati sebi da još imaju razloga za život, da mogu mijenjati sebe i svijet oko sebe na bolje, da još uvijek nisu OtpisaNE-opisao je predstavu režiser Nikola Zavišić.

Predstavu pogledajte 31. siječnja s početkom u 19 sati.