°C 14

Rođendan Županije proslavljen u Zaprešiću

09.07.2018.

Vana Pocrnjić

Na cjelodnevnoj manifestaciji u Zaprešiću proslavila se 25. obljetnica Zagrebačke županije. Posjetitelji su mogli uživati u ponudama obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava poput sira, vina, meda, umaka, bučinih ulja/brašna, pekmeza, medenjaka, kolača, cvijeća, nakita. Gastro ponudu uljepšali su nastupi KUD-ova i večernji koncert Ivana Zaka.

Na manifestaciji su prisustvovali i župan Zagrebačake županije Stjepan Kožić, gradonačelnik Zaprešića Željko Turk i predstavnik Županijske skupštine Damir Mikuljan.

Županu se manifestacija svidjela te je rekao kako će ovakva proslava sigurno postati tradicija u Županiji.

-Siguran sam da će ovo postati tradicija. Ljudi vole druženja- kazao je župan Kožić. 

Istovremeno s izložbeno-prodajnim sajmom obrtnika, poduzetnika i OPG-ova Zagrebačke županije, organiziran je i informativno-edukativni Sajam EU fondova, na kojemu je jedan od izlagača bila Regionalna razvojna agencija Zagrebačke županije.

Predstavio se i Distributivni centar za voće i povrće, čija je ULO hladnjača građena europskim novcem.

(Foto: Zagrebačka županija)

Galerija slika

Rođendan Županije proslavljen u Zaprešiću Rođendan Županije proslavljen u Zaprešiću Rođendan Županije proslavljen u Zaprešiću Rođendan Županije proslavljen u Zaprešiću Rođendan Županije proslavljen u Zaprešiću Rođendan Županije proslavljen u Zaprešiću Rođendan Županije proslavljen u Zaprešiću Rođendan Županije proslavljen u Zaprešiću Rođendan Županije proslavljen u Zaprešiću Rođendan Županije proslavljen u Zaprešiću Rođendan Županije proslavljen u Zaprešiću Rođendan Županije proslavljen u Zaprešiću