°C 16

Pripremite božićne ukrase i osvojite nagradu za najbolju dekoraciju!

30.11.2018.

Redakcija

Za sve vas koji se veselite nadolazećim blagdanima pa u skladu s time obožavate lampicama i raznim božićnim uzorcima ukrašavati svoje domove, okućnice, izloge ili poslovne objekte, stiže dobra vijest!

Naime, Turistička zajednica Grada Ivanić-Grada ove godine po prvi put organizira izbor najljepše ukrašene okućnice, izloga i poslovnog objekta s ciljem motiviranja ugostitelja, poduzetnika i građana da svojim idejama i kreativnošću doprinesu podizanju božićne atmosfere u gradu.

-Početkom prosinca stiže blagdansko ozračje i mnogi ukrašavaju okućnice, izloge i poslovne objekte božićnom dekoracijom što daje dodatnu vrijednost vizualnom identitetu Ivanić-Grada u blagdanskom raspoloženju- priopćili su iz Grada .

Natječaj će započeti ove subote, 1. prosinca, a prijave se zaprimaju do 15. prosinca, nakon čega će komisija obići prijavljene i odabrati najuspješnije kojima će potom, u navedene tri kategorije bit će dodijeljeno priznanje i nagrada.

Iz Turističke zajednice poručuju da se svi zainteresirani mogu prijaviti osobno u ured TZG Ivanić-Grada na adresi Moslavačka 11, Ivanić-Grad, telefonski 01/2881-591 ili putem e-maila: info@tzig.hr