°C 1

Prijavite se na natječaj za najbolju fotku Samobora

14.03.2018.

Redakcija

Turistička zajednica grada Samobora i ove godine objavljuje natječaj Neotkriveni Samobor u kojemu poziva sve foto kreativce da se prijave te da pošalju svoje fotografije.

Traži se najbolja fotografija manje poznatog Samobora te njegovih prirodnih ljepota, kulturne baštine, gastro ponude i manifestacija u 2018. godini.

Foto natječaj se otvara 19. ožujka i trajat će do 30. rujna, a u obzir će se uzeti fotografije snimljene isključivo u 2018. godini.

Po završetku natječaja stručni žiri će odabrati najbolje fotografije, a nagrađene fotografije bit će objavljene na službenoj internetskoj stranici grada Turističke zajednice grada Samobora OVDJE.

Autor najbolje fotografije bit će nagrađen novčanim iznosom od 4000 kuna, dok nagrada za drugo mjesto iznosi 2000 kuna, a za treće mjesto 1000 kuna.

Turistička zajednica grada objavila je sljedeće uvjete i načine predaje fotografija:

-svaki/a autor/ica može poslati najviše tri fotografije,

-fotografije se predaju isključivo e-mailom na ivana.kokot@samobor.hr, uz navođenje osobnih podataka (ime i prezime, adresa, e-mail adresa i broj telefona), naziva fotografije te mjesta/manifestacije gdje je fotografija snimljena. U subjectu e-maila obavezno navesti: „Foto natječaj – Neotkriveni Samobor – ime i prezime autora“

-fotografije prije slanja moraju biti preimenovane na način da sadrže prezime i ime autora te redni broj, primjerice: horvat_ivan_1.jpg

-fotografije moraju biti isključivo u digitalnom obliku, u JPG, PNG ili TIF formatu visoke kvalitete – minimalnih dimenzija od 2500 do 3500 piksela (visina ili širina fotografije), rezolucije 300 dpi (fotografija može biti snimljena analognim fotoaparatom, no u natječaju treba biti prijavljena u digitalnom obliku).

-fotografije ne smiju biti ranije objavljivane.

-neistinite montaže neće biti ocjenjivane.

-fotografije ne smiju sadržavati nikakve tekstualne poruke niti potpise.

-fotografije koje ne udovoljavaju tehničkim propozicijama neće biti ocjenjivane.

Tekst natječaja i uvjete sudjelovanja možete pročitati OVDJE.

Foto: Grad Samobor