°C 21

Predstavljanje knjige 'Sjećanja i poslije njih' Judite Rey Hudeček

18.04.2019.

Romana Šimek

U Gradskoj knjižnici Ante Kovačića u Zaprešiću predstavljena je knjiga „Sjećanja i poslije njih“ autorice Judite Rey Hudeček. Knjiga je to u kojoj autorica opisuje godine provedene u Makedoniji. Opčinjena je otvorenošću i srdačnošću Makedonaca i načinom na koji su je primili. U „zemlji sunca“ prisustvovala je mnogim tradicijskim običajima i spoznala važnost obitelji do koje Makedonci puno drže.

Predstavljanju knjige u ime Zagrebačke županije nazočio je predsjednik Županijske skupštine Damir Mikuljan. „Pred nama je blagdan koji slave svi kršćani ovog svijeta i običaj je da se za ovaj blagdan uvijek nešto poklanja. Mi smo danas dobili poklon pisanicu, a to je knjiga 'Sjećanja i poslije njih'“, rekao je Mikuljan.

Predstavljanje je održano u organizaciji Lene Đapić, predstavnice makedonske nacionalne manjine Zagrebačke županije, a upotpunio ga je nastup ženske pjevačke skupina Ezerki.

Galerija slika

Predstavljanje knjige 'Sjećanja i poslije njih' Judite Rey Hudeček Predstavljanje knjige 'Sjećanja i poslije njih' Judite Rey Hudeček Predstavljanje knjige 'Sjećanja i poslije njih' Judite Rey Hudeček Predstavljanje knjige 'Sjećanja i poslije njih' Judite Rey Hudeček