°C 21

Posjetitelji oduševljeni 8. Rock festivalom u Blaževdolu

02.11.2018.

Redakcija

Vrhunsko glazbeno događanje 8. Rock festival u Blaževdolu oduševilo je brojnu publiku koja je uživala u najvećim rock i hard rock hitovima, osim toga posjetitelji su mogli plesati i uz hitove domaće glazbe bendova Zadruga, Fifty G, a gost iznenađenja bio je Milko Kiš iz Hladog piva.

Zadruga je za ovogodišnje izdanje pripremila uobičajeni repertoar hitova, a osobito im je drago što su gostovali na festivalu, u društvu domaćih ljudi i odlične atmosfere, prvi put nakon toliko vremena.

U ime organizatora, Krešimir Fučkan izrazio je zadovoljstvo održavanjem 8. Blaževdol Rock festivala koji organizira skupina entuzijasta odraslih na glazbi Zadruge, a koju su uspjeli i dovesti ove godine. Nada se da će dečki iz Zadruge, jednako kao i svi ostali bendovi koji su ovdje nastupali zapamtiti Blaževdol po dobrome i da će im se uvijek rado vraćati.Jednako tako se nada da ovo nije posljednji nastup Zadruge, Fifty G-ja i ostalih bendova u Blaževdolu te da će se njihova suradnja nastaviti i idućih godina.

-Drago nam je što nas je publika dobro prihvatila. Sama energija koja se dogodila između nas i publike, rezultirala je odličnim događajem. Veoma smo zadovoljni-kazali su članovi benda Fifty G-a.(Foto: Grad Sveti Ivan Zelina)

Galerija slika

Posjetitelji oduševljeni 8. Rock festivalom u Blaževdolu Posjetitelji oduševljeni 8. Rock festivalom u Blaževdolu