°C 20

Otvorene prijave za Godišnje hrvatske turističke nagrade

26.07.2018.

Vana Pocrnjić

Hrvatska turistička zajednica otvorila je online prijave za Godišnje hrvatske turističke nagrade 2018. Riječ je o zajedničkom projektu Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i Hrvatske gospodarske komore koji je nastao s ciljem daljnjeg poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o održivom razvoju te podizanju kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru.

Koncept Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada sastoji se od šest kategorija: Destinacija godine, Nagrada za održivi turizam, Inovacija godine, Atrakcija godine, Nagrada poslovnom sektoru (Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku) i nagrada Ljudi u turizmu.

Prijave su otvorene do 13. kolovoza 2018. godine.

Ovim priznanjima želi se nagraditi, ali i motivirati sve tvrtke, udruge i pojedince koji svojim radom pokazuju izvrsnost i daju novu vrijednost hrvatskom turizmu. Nagrade su sveobuhvatne i prate svjetske turističke trendove te se njima daje poticaj svima da nastave doprinositi rastu hrvatskog turizma u međunarodnim okvirima.

-Podsjećamo kako su ranije objavljene prijave i kandidature za dodjelu godišnje nagrade „Anton Štifanić“ i „Nagrada za životno djelo“, koje se zaprimaju od strane fizičkih i pravnih osoba do 31. kolovoza 2018. godine, odnosno za nagradu „Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine“ koje se zaprimaju do sutra, 27. srpnja 2018. godine. Kandidature za izbor djelatnika godine mogu podnijeti turističke zajednice, ministarstva, strukovne udruge, tvrtke te jedinice lokalne samouprave- kazali su iz Hrvatske turističke zajednice.

Više informacija možete pogledati ovdje.