°C 25

Najmlađi učili o korištenju reciklažnog dvorišta općine Brckovljani

09.05.2019.

Romana Šimek

Dana 7. i 8. svibnja, u sklopu realizacije projekta izgradnje Reciklažnog dvorišta na području Općine Brckovljani, održane su Eko radionice za učenike osnovne škole Stjepan Radić iz Božjakovine i područne škole u Lupoglavu.

Navedene radionice imali su za svrhu detaljnije objasniti učenicima  proces gospodarenja otpadom, recikliranje i samo korištenje budućeg reciklažnog dvorišta. Na navedenim radionicama sudjelovali su učenici od  1. do 8. razreda Osnovne škole Stjepan Radić iz Božjakovine te od 1. do 4. razreda Područne škole Lupoglav.

Nižim razredima podijeljeni su radni listići na kojima su dodatno sa učiteljicama provjerili znanje o recikliranju, te info letak "Moj otpad je moja odgovornost" i letak "Kako koristiti  reciklažno dvorište".

Radionicu je vodila predstavnica konzultantske tvrtke Maxicon Consulting iz Zagreba Margareta Šeparović koja je  ujedno informirala da će se putem info letaka i plakata građane informirati detaljnije o reciklažnom dvorištu, a o načinu gospodarenja otpadom na području Općine Brckovljani  i samoj lokaciji budućeg Reciklažnog dvorišta učenicima je pojasnila Lana Srpak Stančić djelatnice Općine Brckovljani.

Galerija slika

Najmlađi učili o korištenju reciklažnog dvorišta općine Brckovljani Najmlađi učili o korištenju reciklažnog dvorišta općine Brckovljani Najmlađi učili o korištenju reciklažnog dvorišta općine Brckovljani Najmlađi učili o korištenju reciklažnog dvorišta općine Brckovljani Najmlađi učili o korištenju reciklažnog dvorišta općine Brckovljani Najmlađi učili o korištenju reciklažnog dvorišta općine Brckovljani Najmlađi učili o korištenju reciklažnog dvorišta općine Brckovljani