°C 23

Na malom Vrbovečkom fašniku 800 maskiranih

14.02.2018.

Franjo Simić

Više od 800 maštovitih maski jučer je prije podne zaposjelo središte Vrbovca povodom tradicionalnog Vrbovečkog dječjeg fašnika!

Gradske ulice, potom i prostor pred Ljetnom pozornicom, okupirale su 22 maskirane skupine obiju vrbovečkih osnovnih škola i dječjih vrtića.

Nakon mimohoda ulicama grada i predstavljanja na središnjem, načičkanom trgu, skupine su se posebnim kraćim točkama predstavile na ljetnoj pozornici, ali i pred žirijem, koji je morao među svima sjajnim maskama ipak proglasiti najbolje i nagraditi ih nagradama sponzora.Tako će se Čazmatransom na izlet u krugu 100 km odvesti pobjednička skupina Ptice u krletki i Vesele kokice (II. OŠ). Druga je nagrada pripala Ribicama (Dječji vrtić Dobri), a dobili su bon od 500 kuna koji daruje KTC-a Križevci, dok je trećenagrađena bila skupina Indijci (II. OŠ). Vrbovečki mali fašnik i ove je godine organiziralo Pučko otvoreno učilište Vrbovec, pod pokroviteljstvom Grada Vrbovca.

Galerija slika

Na malom Vrbovečkom fašniku 800 maskiranih Na malom Vrbovečkom fašniku 800 maskiranih Na malom Vrbovečkom fašniku 800 maskiranih Na malom Vrbovečkom fašniku 800 maskiranih Na malom Vrbovečkom fašniku 800 maskiranih