°C -3

Kup Staro Čiče: DVD Ribnica najuspješnija ekipa

19.06.2018.

Redakcija

Na vatrogasnom poligonu u Starom Čiču u nedjelju je uspješno održano još jedno izdanje vatrogasnog Kupa te Memorijala Dražen Plodinec.

Vatrogasne ekipe natjecale su se u kategorijama Muški A, Muški B- svi natjecatelji stariji od 30 godina, Žene A te Žene B- svi natjecatelji stariji od 30 godina, a prve tri ekipe svake kategorije dobile su pehare za ostvareni rezultat.

Među Muškim A ekipama najuspješniji je bio DVD Desno Trebarjevo dok je DVD Buševec zasjeo na drugo, a DVD Deanovec na treće mjesto. U Ženskoj A kategoriji najbolje su bile članice DVD Ribnica, a drugo i treće mjesto pripali su DVD-u Sveta Nedjelja i DVD-u Hrašče.

Članovi DVD-a Ribnica iskazali su se i u Muškoj B kategoriji gdje su osvojili prvo mjesto, ostavivši iza sebe DVD Oroslavje, DVD Petrovinu i DVD Kuče, te u Ženskoj B kategoriji gdje su se također uspjeli ugrabiti zlatni pehar.

Po završetku natjecanja svi sudionici druženje su nastavili u velikom šatoru uz grupu Vikinzi gdje su se uz hranu i piće zabavljali do kasno uvečer.

Galerija slika

Kup Staro Čiče: DVD Ribnica najuspješnija ekipa Kup Staro Čiče: DVD Ribnica najuspješnija ekipa Kup Staro Čiče: DVD Ribnica najuspješnija ekipa Kup Staro Čiče: DVD Ribnica najuspješnija ekipa