°C 22

Križ: DVD Andrilovec i Ribnica najbolji na jubilarnom Zimskom kupu Johovec

07.01.2019.

Redakcija

U Školskoj sportskoj dvorani u Križu je protekle subote održan jubilarni 10. Zimski kup DVD-a Johovec koji je u ukupno četiri natjecateljske kategorije okupio 30 ekipa.

U kategoriji Muški A prva tri mjesta redom su osvojili DVD ANDRILOVEC, DVD NOVOSELEC i DVD GRANEŠINA, dok su u kategoriji Muški B prva tri mjesta pripala DVD-u VIROVITICA, DVD-u STRMEC BUKEVSKI te DVD-u RIBNICA.

U  kategoriji Žene A prvo mjesto osvojio je DVD RIBNICA,  drugo DVD SVETA NEDELJA, a treće DVD GRANEŠINA.

Što se tiče  kategorije Žene B prva tri mjesta redom su pripala RIBNICI I,  DVD-u NOVOSELEC, te DVD-u RIBNICA II.

Ukupni pobjednik kupa u muškoj kategoriji je DVD ANDRILOVEC, a u ženskoj kategoriji DVD RIBNICA koji su uz pehare za prva mjesta osvojili i prijelazne pehare.

Pehare i diplome najboljima dodijelili su zapovjednik VZO-a Križ, Mario Matanić, zamjenik općinskog načelnika Općine Križ, Zlatko Hrastić, te predsjednik DVD-a Johovec, Dubravko Smiljanić, a nakon natjecanja i proglašenja rezultata, druženje se nastavilo u Društvenom domu u Križu.

-DVD Johovec zahvaljuje svim natjecateljskim ekipama koje su nastupile na ovom natjecanju, a posebno se zahvaljujemo Općini Križ, Načelniku Općine Križ te VZO-u Križ koji su uvelike pripomogli u organizaciji ovog jubilarnog Zimskog kupa DVD-a Johovec- poručili su domaćini jubilarnog Zimskog kupa.

Foto: Općina Križ

Galerija slika

Križ: DVD Andrilovec i Ribnica najbolji na jubilarnom Zimskom kupu Johovec Križ: DVD Andrilovec i Ribnica najbolji na jubilarnom Zimskom kupu Johovec Križ: DVD Andrilovec i Ribnica najbolji na jubilarnom Zimskom kupu Johovec Križ: DVD Andrilovec i Ribnica najbolji na jubilarnom Zimskom kupu Johovec