°C 7

Križ: Dan općine uz Obiteljsku biciklijadu

16.08.2018.

Redakcija

Povodom obilježavanja svog dana Općina Križ će u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Ivanić-Grad i potporu Vatrogasne zajednice Općine Križ u nedjelju, 26. kolovoza, organizirati Obiteljsku biciklijadu Križ 2018.

Na e-mail info@opcina-kriz.hr prijaviti se možete do 20. kolovoza, a prijavnicu možete pronaći OVDJE.

Kako poručuju iz Općine, prijave su na dan biciklijade moguće i na info pultu u parku u Križu od 9 do 10 sati uz preuzimanje okrjepe za sve natjecatelje, a sve informacije možete dobiti i na broj telefona 091 2824 517.

Ova 11,3 kilometra duga biciklijada na Trgu Sv. Križa startat će u 10:30 sati, a odmor i osvježenje očekuju vas kod društvenog doma u Konšćanima. U cilj biste trebali ući iza 12 sati, također na Trga Sv. Križa.

-Start je na Trgu Sv. Križa, zatim se Zagrebačkom ulicom vozi u Gornji Prnjarovec, te Donji Prnjarovec iz kojeg se vozi u pravcu naselja Konšćani. Kod društvenog doma u Konšćanima predviđena je okrjepa. Iz Konšćana se vozi Graničarskom ulicom te se skreće u Selsku ulicu, a iz nje u Školsku ulicu u Novoselcu. Iz Školske ulice skreće se desno u Moslavačku ulicu, zatim u Kolodvorsku ulicu u Novoselcu iz koje se preko Ulice Hrvatske mladeži vozi u smjeru Industrijske ceste sve do Ulice braće Radić po kojoj se vozi u smjeru Križa do cilja na Trgu Sv. Križa- pojasnili su iz Općine Križ.