°C 3

HVIDR-a Samobora i Svete Nedelje sportom obilježila obljetnicu

12.06.2018.

Vana Pocrnjić

HVIDR-a Samobora i Svete Nedelje, jedna od najstarijih udruga HVIDR-e obilježili su 26. obljetnicu osnutka. Uz domaćine, na sportskim susretima ratnih vojnih invalida sudjelovale su ekipe udruga HVIDR-e iz ostalih gradova Zagrebačke županije i Grada Zagreba.

Natjecalo se u pikadu, visećoj kuglani i boćanju, a najuspješnije ekipe proglašene su u prostoru bivšeg Poduzetničkog centra,nakon toga druženje je nastavljeno uz gulaš i ugodne razgovore te prisjećanje na zajedničke ratne uspomene.

U pikadu je najuspješnija bila ekipa Zaprešića, druga je ekipa Samobora i Svete Nedelje, a treće su mjesto zauzeli natjecatelji iz Susedgrada.

U visećoj kuglani najbolje rezultate postigla je ekipa Ivanić-Grada, drugi su opet Samoborci i Svetonedeljčani, a na trećem mjestu je ekipa iz Zaprešića.

Najuspješnija u boćanju bila je ekipa UŠDR Veteran iz Zagreba, druga je ekipa Udruge PTSP Samobor, a treća PTSP Zagreb. Pobjedničke je pehare natjecateljima uručio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Samobora Juro Horvat.

(Foto: Grad Samobor)

Galerija slika

HVIDR-a  Samobora i Svete Nedelje sportom obilježila obljetnicu HVIDR-a  Samobora i Svete Nedelje sportom obilježila obljetnicu HVIDR-a  Samobora i Svete Nedelje sportom obilježila obljetnicu