°C -3

Goričani se rekreirali uz Rekreatur

12.05.2018.

Vana Pocrnjić

U parku doktora Franje Tuđmana danas je započeo drugi po redu Rekreatur, sportska manifestaciju koja je prošle godine okupila niz sudionika. Športski rekreativni savez grada Velike Gorice u suradnji s Udrugom Motivacija organizirali su ovaj predivan sportski događaj namjenjen najmlađim Velikogoričanima.

 Ove godine na Rekreaturu mogli ste uživati u cjelodnevnim sportskim aktivnostima poput badmintona, ljudskog stolnog tenisa, penjanja na stijeni, šašavog poligona, poligona za bebe, hula hula, gumi- gumi, tenisa, australskog nogometa, jiu jitsu-a, krav maga.

 Program je započeo u 10 sati, a trajat će do kraja dana točnije do 21 sat pa još uvijek stignete sudjelovati u rekreaciji. Sportske aktivnosti prakticiraju se na otvorenom gdje će najmlađi Velikogoričani uživati okruženi čistim zrakom i svojim vršnjacima. 

-Svi sportovi i sve aktivnosti su potpuno besplatni, a za neke sportove će u popodnevnim satima biti natjecanje, a za svakoga će biti i nagrade. Dođite svi čekamo vas u ovom lijepom, toplom sunčanom danu da se zajedno družimo, igramo i uživamo u sportskim aktivnostima- kazao je Mario Oljača tajnik športskog rekreativnog saveza grada Velike Gorice.

Galerija slika

Goričani se rekreirali uz Rekreatur Goričani se rekreirali uz Rekreatur Goričani se rekreirali uz Rekreatur Goričani se rekreirali uz Rekreatur Goričani se rekreirali uz Rekreatur Goričani se rekreirali uz Rekreatur Goričani se rekreirali uz Rekreatur Goričani se rekreirali uz Rekreatur Goričani se rekreirali uz Rekreatur Goričani se rekreirali uz Rekreatur Goričani se rekreirali uz Rekreatur Goričani se rekreirali uz Rekreatur Goričani se rekreirali uz Rekreatur Goričani se rekreirali uz Rekreatur Goričani se rekreirali uz Rekreatur Goričani se rekreirali uz Rekreatur Goričani se rekreirali uz Rekreatur Goričani se rekreirali uz Rekreatur Goričani se rekreirali uz Rekreatur