°C 12

FOTO: Adventska priča u Dubravi

02.12.2017.

Igor

Dolarevim dvorištem danas se započeo širiti božićni ugođaj za što su najzaslužnije udruge s područja Općine Dubrava, kao i općinsko vodstvo koje se odlučilo na ovaj način svim svojim mještanima dodatno približiti duh Božića.

Na prigodnim štandovima okupljeni su se posjetitelji mogli okrijepiti čajem ili kuhanim vinom, a također su mogli razgledati, ali i kupiti prigodne božićne ukrase, kao i adventske vijence. Nalazi se u Dolarevom dvorištu i prigodna kućica koja dočarava duh Božića iz nekih davnih vremena, a posjetitelje je svojim dolaskom razveselio i Djed Mraz s kojim su se mališani, ali i odrasli mogli poslikati. 

-Zadovoljan sam i oduševljen brojem ljudi koji su se odazvali. Program koji nudimo u narednim subotama je bogat i on uključuje naše najmlađe, ali i one starije. Veselimo se današnjoj, ali i narednim subotama, jer vjerujem kako će iz subote u subotu biti sve bolje- rekao je zamjenik načelnika, Ante Grizelj.

Iz Dolareva dvorišta gdje su prigodnim program izveli učenici Osnovne škole Dubrava i mališani Dječjeg vrtića Dubrava, svi su se preselili na Šetalište dr. Slavka Ježića gdje je upaljena prva adventska svijeća.

Galerija slika

FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi FOTO: Adventska priča u Dubravi