°C 21

DVD-u Jastrebarsko 14 000 kuna za novu opremu

30.01.2019.

Redakcija

U suradnji sa Zagrebačkom županijom vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jastrebarsko uspjeli su osigurati sredstva za novu zaštitnu vatrogasnu opremu

Provedbom projekta „Zaštitna odijela za vatrogasce“ kupljena su dva nova vatrogasna intervencijska odijela LION BRAVE/V FORCE te dva para vatrogasnih zaštitnih rukavica ESKA Supermars 5.

Naime, sredstva su osigurana u suradnji sa Zagrebačkom županijom unutar programa Javnog poziva za ostvarivanje prava na financiranje programa i projekata udruga i drugih neprofitnih organizacija čije je područje djelovanja kulturnog, socijalnog, humanitarnog, vjerskog, sportskog, obrazovnog i sličnog značenja u 2018. godini.

Zagrebačka županija ovaj je projekt sufinancirala s 14.000,00 kuna te tako pomogla u nastavku prijeko potrebnog opremanja jaskanskih vatrogasaca. Dobrovoljno vatrogasno društvo Jastrebarsko ovakvim, ali i sličnim projektima kontinuirano ulaže u vatrogasnu opremu s ciljem što bolje, efikasnije i pouzdanije protupožarne zaštite u Gradu Jastrebarskom.

(Foto: DVD Jastrebarsko)