°C 7

Dugo Selo: Ljetne igraonice nadmašile sva očekivanja

09.07.2018.

Vana Pocrnjić

Besplatne ljetne igraonice u Dugom Selu nadmašile su sva očekivanja organizatora.

Na besplatnim ljetnim igraonicama ukupno su bile 24 radionice, različitih sadržaja, od različitih sportova, preko malih arheologa i znanstvenika, do jahanja, ribolova, izviđača pa sve do kuhara, privukle su veliki broj djece osnovnoškolskog uzrasta s cijelog dugoselskog područja.

Na radionicama je sudjelovalo čak 280 djece, a s obzirom na to da su pojedina djeca pokazala interes za više radionica, evidentirano je 600 polaznika koji su evidentirani u navedenim programima. Nažalost, kako ističu organizatori, ni to nije bilo dovoljno jer je za pojedine igraonice bio daleko veći interes nego što je bila mogućnost upisa.

Igraonice je organiziralo Pučko otvoreno učilište uz suradnju Grada Dugog Sela, ali i cijelog niza ustanova i udruga s područja Grada koje su svojim prostornim i stručnim kadrovskim kapacitetima omogućile kvalitetu provedbe programa. Igraonice su trajale od 18. lipnja do 6. srpnja.

(Foto: Grad Dugo Selo)

Galerija slika

Dugo Selo: Ljetne igraonice nadmašile sva očekivanja Dugo Selo: Ljetne igraonice nadmašile sva očekivanja Dugo Selo: Ljetne igraonice nadmašile sva očekivanja