°C 18

Dubravski umirovljenici na izletu u Mađarskoj

19.08.2017.

Igor

Općina Dubrava povodom dobre suradnje s općinskom Udrugom umirovljenika organizirala je jednodnevni izlet u Mađarsku, u gradić Barcs i tamošnje toplice. Ovim činom dosadašnja dobra suradnje želi se podići na još višu razinu. 

Sam izlet i druženje protekao je u veseloj i radosnoj atmosferi, gdje pjesme i vedrih tonova nije nedostajalo. Među 57 sretnika koji su krenuli put Mađarske bio je i općinski načelnik Tomislav Okroša koji je razgovarajući s umirovljenicima saznao sve njihove potrebe i probleme, ali i aktivnosti do kraja godine u kojima svakako mogu računati na daljnju pomoć Općine.

Nažalost, sutrašnji izlet za mlade sportaše u Crikvenicu koji brane boje sportskih kolektiva iz Dubrave zbog najave lošeg vremena je otkazan, no kako nas je informirao načelnik Tomislav Okroša traži se novi termin te će i mladi sportaši za svoje uspjehe biti nagrađeni jednodnevnim izletom.

Galerija slika

Dubravski umirovljenici na izletu u Mađarskoj Dubravski umirovljenici na izletu u Mađarskoj Dubravski umirovljenici na izletu u Mađarskoj