°C 11

Dubrava spremna za Adventsku priču

30.11.2017.

Igor

Počevši od 2. prosinca pa sve do 23. prosinca u samom središtu Dubrave trajat će manifestacija „Adventska priča u Dubravi“ u kojoj će sudjelovati sve udruge s područja Općine. Svake subote za sve posjetitelje organizirano je druženje s Djedom Mrazom, bogata gastro ponuda, kao i prigodni štandovi. 

-Upravo to smo i željeli da sudionici budu sve udruge s područja Općine. Program je osmišljen za sve četiri subote od 15,30 do večernjih sati. Bit će tu dječjih predstava, raznih radionica, kao štandovi s proizvodima naših ljudi. U goste će nam doći umjetnici iz Zagreba, Češka besesda Zagrebačke županije imat će koncert, kao i naš crkveni zbor. Također svake subote upalit ćemo i svijeću na našem adventskom vijencu- ispričao nam je zamjenik načelnika Ante Grizelj najavivši i spektakularan završetak ove manifestacije uz veliki vatromet posljednje subote, 23. prosinca.

Ova subota s početkom u 15,30 sati donosi u Dolarevom dvorištu prikaz starinskog Božića „Kak je nekad bilo..“, a prigodni program izvest će i učenici Osnovne škole Dubrava i Dječjeg vrtića Dubrava, dok od 18 sati slijedi paljenje prve adventske svijeće.

-I ovom prilikom pozivam sve naše mještane da svojim prisustvom pokažu da se trud svih udruga, kao i Općine isplatio, ali i da svi zajedno u jednom lijepom ugođaju iščekujemo Božić- za kraj će Grizelj.