°C -3

Dođite na Otvorene Dveri Vrbovec

17.05.2018.

Vana Pocrnjić

Grad Vrbovec po drugi će puta biti domaćin sajma poljoprivrede , malog gospodarstva i obrta pod nazivom Otvorene dveri Vrbovec. Sajam je to koji okuplja male poljoprivrednike te vlasnike raznovrsnih OPG-ova kojima je se nudi sjajna prilika za razmjenu znanja, iskustva i dojmova, a sajam će se održati 19. i 20. svibnja.

Na dan otvaranja, točnije, u subotu, 19. svibnja očekuju se nastupi raznovrsnih izvođača, a oni najmlađi uživat će u nezaboravnom lunaparku, a osim dobre zabave 2. Otvorene Dveri Vrbovec pokazat će i svoj humanitarni karakter. Dobrotvorna Novinarska roštiljada održat će se na središnjem trgu u Vrbovcu, u nedjelju,20. svibnja od 11 do 15 sati.

Roštiljada je zamišljena kao okupljanje deset ekipa s po tri člana izraznih lokalnih, ali i nacionalnih medija, a sav prilog prikupljen od prodanih roštiljskih porcija bit će darovan akciji „Nisi sama,ideš s nama!“ Za žene oboljele od malignih bolesti kojima će ovim novcem biti sufinanciran povratan taxi prijevoz od kuće do bolnice na kemoterapiju.

Natjecateljske novinarske ekipe su: HRT, Hrvatski radio, RTL, Nova TV,  Jutarnji list, Večernji list, 24 sata, radio 101, ekipa lokalnih medija, web portali.

Organizatori već sad najavljuju veliko zanimanje ne samo potencijalnih posjetitelja, nego i medija upravo zato što se prošlogodišnji, prvi po redu sajam pokazao kao pun pogodak.

Izlagači su prepuni pozitivnih komentara i svi se slažu u jednom – kažu da im je sajam pomogao ne samo da poboljšaju prodaju svojih izvornih i autohtonih proizvoda, već da se i povežu s ostalim izlagačima te da izmjene iskustva, znanja i mišljenja i dojmova.

Svim posjetiteljima sajma ulaz je besplatan.

(Foto: arhiva)