°C 11

Čarobni Advent u Samoboru

21.12.2017.

majai

Na Trgu kralja Tomislava u Saboboru ovog u subotu će se održati manifestacija Advent u Samoboru koji organizira Večernji List u suradnji s gradom Samoborom. Od 10 sati očekuje vas čitav niz prigodnih događanja koja će na najbolji mogući način dovesti vedro božićno raspoloženje.

Jutro će biti posvećeno najmlađima. S početkom u 10 sati, Samobor će preplaviti likovi iz božićnih priča, vilenjaci te nezaobilazni Djed Božićnjak s vrećom punom slatkih darova. Svi mališani će, kroz zabavne igre i radionice pune iznenađenja, kreirati vlastiti svijet mašte i osjetiti duh nadolazećih blagdana. Uživat će u božićnom face painting-u, izrađivati prigodne ukrase i natjecati se na jedinstvenoj Olimpijadi Djeda Mraza.

Osim božićnih kreativnih radionica, najmlađe u 16 sati na Trgu kralja Tomislava očekuje i ona gastro. Vrhunski profesionalci iz kulinarskog studia Majstor Kuhar udružit će svoje kuhače i uz pomoć proizvoda partnera eventa – Lidla, kroz simpatičnu i poučnu radionicu najmlađim klincima i klincezama pokazati kako pripremiti i ukrasiti čokoladom i šarenim mrvicama svima drage blagdanske slastice - fritule, koje će kasnije biti podijeljene okupljenima.

Nakon slastica, ekipa Majstor Kuhar u 18 sati priprema veliki gastro show u kojem će pokazati kako pripremiti ukusne i zdrave hamburgere koje će posjetitelji kasnije moći besplatno degustirati.

Čaroliju samoborskog Adventa prepoznao je i partner projekta – Hrvatska Lutrija koja će se pridružiti sa svojim štandom na kojem će posjetitelji imati priliku okušati sreću u mnogim prigodnim igrama.

Kao savršeni kraj adventskog druženja na glavnom samoborskom trgu dolazi glazbena poslastica – koncert banda Baruni s početkom u 18 sati. Ovaj popularni vokalno – instrumentalni sastav, osnovan 1991. osvojio je srca obožavatelja svojim ekspresivnim miksom klasične tamburaške glazbe i popa, a sa samoborskom publikom zapjevat će najveće hitove iz njihove iznimno uspješne dugogodišnje karijere. Četvrt stoljeća pod svjetlima glazbene scene, hitovi koje pjevaju generacije i uvijek odlične fešte, garancije su najboljeg adventskog provoda.

Za sve programe i koncert ulaz je slobodan.

Galerija slika

Čarobni Advent u Samoboru