°C 1

BREGDOWN U ZELINI: Odvozite najljepšim stazama Zelinske gore

06.09.2019.

Romana Šimek

Svoje prve korake u svijetu brdskog biciklizma ili prvo Bregdown iskustvo možete ostvariti u nedjelju, 15. rujna 2019. godine.

Klub SIC po drugi puta organizira promotivne dane BREGDOWN staze na Zelinskoj gori. Staza je u prosjeku blagog nagiba, ali sa nekoliko ozbiljnih skakaonica i mostova.

Prošle godine je organiziran prvi promotivni dan na kojem se okupilo više od 100 biciklista i gotovo dvostruko više zainteresiranih posjetitelja.

Mjesto okupljanja je na prostoru Športsko rekreacijskog centra Sveti Ivan Zelina s početkom u 8:00 sati gdje će se tokom dana odvijati zabavni program te sajam biciklističke opreme i bicikala svih namjena.

Za sudionike je organiziran prijevoz kombijima do startne rampe i ručak.

Priroda, biciklizam, adrenalin, dobro društvo i super provod – sve to možete na FLOWDAY-u! Klub organizira dan promotivnih vožnji, a možete se prijaviti putem ovog linka: https://bit.ly/2MVxO1t

U kotizaciji od 70kn je uključen prijevoz kombijima do startne rampe i ručak, a klub SIC Vas poziva i da posjetite mjesto okupljanja na prostoru ŠRC Bazeni gdje će se organizirati zabavni društveni program, sajam biciklističke opreme i bicikala svih namjena! Dođite, zabavite se, doživite adrenalin i upoznajte ljepotu naše Zelinske gore.

foto: Klub SIC/Facebook