°C 1

Besplatno savjetovanje o Programu ruralnog razvoja

19.03.2018.

Redakcija

U organizaciji LAG Zrinska gora- Turopolje u srijedu će se održati besplatno pilot- savjetovanje pod nazivom “Svi koraci do uspješne prijave na natječaj iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020“.

Riječ je o savjetovanju koje se održava s ciljem kako bi se zainteresiranim prijaviteljima na natječaje iz Mjere 4 i Mjere 6 Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske pružile potpune informacije od strane stručnjaka iz nekoliko sektora relevantnih za otvorene i najavljene natječaje.

-Kroz rad na terenu prepoznali smo potrebu udruženog savjetovanja potencijalnih korisnika Mjera iz Programa pa stoga za potencijalne korisnike organiziramo besplatno pilot-savjetovanje- kazali su organizatori te napomenuli da svi oni koji planiraju doći ponesu rješenje o registraciji i ekonomskoj veličini gospodarskog subjekta.

Savjetovanje će se održati u Vijećnici općine Lekenik, i to u terminu od 15 do 17 sati, a istome će nazočiti stručnjaci iz područja ruralnog razvoja, poslovnog savjetovanja (consulting), geodezije, arhitekture, prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša.

Foto: LAG Zrinska Gora- Turopolje