°C 16

"Banovanje" u Zaprešiću od ovog petka!

14.06.2017.

majai

Na Šetalištu Franje Kuharića (staroj šetnici) u Zaprešiću u petak u 18 sati otvorit će se Aleja kišobrana čime će Banovanje službeno početi. Posjetitelje očekuju radionice, slušaonice, dječja predstava i večernji koncerti na dvije pozornice.

Zaprešićka manifestacija za sve uzraste - Banovanje počinje ovaj petak, a trajat će sve do 2. srpnja na nekoliko lokacija u gradu. Prvi vikend, od 16. do 18. lipnja rezerviran za KišoBan, kada će se na Aleji kišobrana (staroj šetnici) održati Umjetnička kolonija, radionica "Roca Zaprešić", Retro slušaonica te za najmlađe predstava "Bodljikavi kaputić". Bit će tu i večernji koncerti Groovy Cakes i Singing String, prve večeri te Blondie Window & Petersome Pete te La papa druge večeri.

U subotu će se održati i ZP Ban-Run 3.0 – utrka sa startom na Trgu Ivana Pavla II, a u nedjelju prvenstvo u pikulanju Piccoliranje 2017.

Pregršt je razloga da ovaj vikend provedete u Zaprešiću, ali i da ga posjetite narednih vikenda kada će se u sklopu Banovanja održati zabavan i zanimljiv program. Više o samom programu možete pronaći ovdje.