°C 18

101 ekipa na županijskom vatrogasnom natjecanju

11.09.2017.

Igor

Natjecateljska odjeljenja DVD-a Ostrna u konkurenciji muške mladeži, DVD-a Kuče u konkurenciji ženske mladeži, DVD-a Novo Čiče u konkurenciji muškog pomlatka i DVD-a Sop-Hrušćica u konkurenciji ženskog pomlatka najuspješnije su ekipe županijskoga vatrogasnog natjecanja djece i mladeži održanog proteklog vikenda u Klinča Selima. Tri prvoplasirane ekipe u svakoj kategoriji plasirale su se na državno natjecanje 2018. godine.

Više od 1100 natjecatelja, ukupno 101 ekipa iz 24 općinske, odnosno gradske vatrogasne zajednice - za predsjednika Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Stjepana Ptičeka najbolji je pokazatelj da vatrogastvo županije ne treba brinuti za svoju budućnost. 

Proglašenju najuspješnijih ekipa prisustvovao je i zamjenik župana, ujedno i načelnik Stožera Civilne zaštite Zagrebačke županije, Hrvoje Frankić.

-Želim vam još puno natjecanja, a jednoga dana kada većina vas, vjerujem, postane operativnim vatrogascima što manje nemilih događaja na kojima ćete morati intervenirati- rekao je zamjenik župana.

Galerija slika

101 ekipa na županijskom vatrogasnom natjecanju 101 ekipa na županijskom vatrogasnom natjecanju 101 ekipa na županijskom vatrogasnom natjecanju 101 ekipa na županijskom vatrogasnom natjecanju 101 ekipa na županijskom vatrogasnom natjecanju 101 ekipa na županijskom vatrogasnom natjecanju